12:00

Hjältevads Mariannelunds IS 9-m

Referat: Rödsle BK - Hjältevads Mariannelunds IS 9-m

RBK - HM IS 2-1 (0-0)
Det blåste nåt fruktansvärt hela matchen vilket satte sin prägel på matchen. Vi valde att börja i medvinden och hoppades att vi med hjälp av den skulle peta in nån boll innan halvtid. Så blev det inte även om det var nära ett par gånger. 0-0 i paus och inför andra pratade vi om att snäppa upp aggressiviteten, vinna lite fler närkamper och ”andra bollar”, ta mer hjälp av varandra när vi hade bollen och hjälpas åt mer i återerövringen av bollen när motståndarna hade den.
Dessa punkter lyckades vi lite bättre med i andra men Rödsle, stärkta av medvinden, gick ifrån till en 2-0 ledning halvvägs in i halvleken. Vi reducerade genom ett fint mål av Mustafa och skapade ett gäng halvchanser i vår jakt på kvittering. Men vi hade inte riktigt marginalerna med oss denna dag och matchen slutade med hemmaseger 2-1.
Mål: Mustafa
Assist: William